Personvernerklæring

Om personvern og cookies

Vi forplikter oss til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside.

Informasjonskapsler og cookies

Vi bruker informasjonskapsler og cookies som er nødvendig for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved bruk av nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies og informasjonskapsler. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til deg som enkeltperson. Hvis du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere bruksmønster på nettsiden, besøkstrafikk og bruk av skjema. Funksjoner som er avhengige av informasjonskapsler er eksempelvis registrering av at brukeren har krysset ut informasjonsvinduer (slik de ikke dukker opp igjen ved neste besøk samme dag), eller hvorvidt du er en returnerende eller ny bruker av nettsiden.


Personopplysninger

Gjennom vårt skjema ber vi deg oppgi personopplysninger. Dette er helt frivillig, og du har ingen plikt å oppgi disse. Men, hvis vi skal håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, holde deg orientert om prosjekter og registrere din interesse, trenger vi noen av dine personopplysninger for å gjøre nettopp dette. Vi gjør deg alltid oppmerksom på, og ber alltid om ditt samtykke før du samhandler med funksjoner på nettsiden som henter inn personopplysninger.

Dine personopplysninger blir lagret i databasen vår til det aktuelle prosjektet er utsolgt. Etter dette blir alle opplysninger fjernet fra vår digitale database. Sletting av personopplysninger kan selvsagt bli gjort før, dersom du ønsker dette. For sletting av personopplysninger kontakt oss direkte.


Analyse og markedsføring

Vi bruker Google Analytics, med det formål å forstå hvordan brukere som besøker nettsiden samhandler med den. Denne informasjonen er inkluderer ikke personopplysninger, er anonym, og omhandler trender innen bruks- og brukerinformasjon av nettsidens besøkstrafikk.

Vi bruker Google-, og Facebook Ads for å levere relevante annonser til våre brukere, og for å forstå målgruppens engasjement i henhold til annonseringskampanjer. Dette gjør vi for å forbedre våre kampanjer og nettsiden generelt. Eksempelvis bruker vi analyser for å sikre at annonsene kun blir vist til besøkende som har et bruksmønster i henhold til markedsførernes kriterier for faktisk interesse for det aktuelle produktet. Alle aktivitet og sporing av brukere i sammenheng annonser benytter anonym data.


Rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no


Kontaktinformasjon

Selskap: Constructer AS
Adresse: Høddvollvegen 45, 6065 Ulsteinvik
Org. nr.: 911 939 223
Epost: post@constructer.no
Telefon: +47 906 78 767

 

23.11.2021